De bands!

Natuurlijk gaat het bij Kasteeltuin LIVE allemaal om de gezelligheid, maar hoe leuk is het om daar wat sfeerverhogende muziek bij te hebben. En wát voor muziek!
We hebben superleuke en lokale bands voor jullie op het podium staan. We stellen ze graag aan je voor.

Chickadee

De oplettende luisteraar zal de stemmen van Marijke en Kim wellicht nog kennen van vocalgroup Music Unlimited. Het kersverse Chickadee timmert inmiddels hard aan de weg als voltallige band en heeft al menige locatie in het land – van foodtruckfestival tot tuinconcert - omgetoverd tot een swingend geheel. En vergeet ook de inmiddels legendarische boomgaardconcerten in Schoonhoven niet. Opbeurende en vrolijke country muziek​, van Dolly Parton tot Brandi Carlile en Ilse DeLange.
Zie maar eens stil te blijven zitten op je kleedje.

De Beroerdste Niet

Van Radiohead tot Hazes, zo luidt de tekst op het visitekaartje van dit coverduo. Ze zijn met recht de beroerdste niet, want geen verzoekje is te gek voor deze tweestemmige jukebox. Dat concept valt dusdanig in de smaak dat hun agenda sinds einde lockdown behoorlijk uitpuilt. Dus schuif gezellig aan en geniet van een repertoire zonder grenzen. Mooie harmonieën voorzien van akoestische gitaar, basgitaar en keyboard. Plus een lichte beat en een grapje wellicht. 
Dat wordt aan je wijntje nippen met een glimlach.

The Meadows

De rockband is een unieke soort in de Alblasserwaard. Gelukkig zijn daar The Meadows, die met hun alternatieve indierock (denk U2, The Cure) al een lekkere fanschare hebben opgebouwd. 
Hun nummer ‘Accident’ is niet voor niets al bijna 17.000 keer gestreamd op Spotify. Niet slecht voor deze polderjongens uit Goudriaan, Ottoland en Groot-Ammers. Voordat ze dreigen door te breken, komen ze naar Kasteeltuin Live met een akoestische set. De uitgeklede versie zullen we maar zeggen, zodat je niet van je stoeltje geblazen wordt.